úterý 23. ledna 2007

Postavy z Gothicu 1-část třetí

Moc jsem nevěděl, co mám napsat za článek a tak jsem se rozhodl pokračovat v článcích o postavách z Gothicu. Dnes probereme Rudobarony, i když většina z nich jen tak postává.

Rudobaroni

Rudobaroni ovládají Starý tábor a jsou v podstatě nejvyšší vrstvou zde v Starém táboře (vy se jimi ale stát nemůžete). Rudobaroni obchodují s králem Rhobarem, kterému posílají vytěženou rudu. Král nemá na výběr a kupuje ji, protože je ve válce se skřety a rudu nutně potřebuje. Na oplátku posílá Rudobaronům, oč si řeknou a tak jsou velice bohatí. Hlavním rudobaronem je Gomez, který si sedí na svém trůně na hradě ve Starém táboře, kde všechny Rudobarony naleznete. Ostatní Rudobaroni jsou v Gorhicu 1 v podstatě až na Ravena pro hru nedůležití.
A nyní pro pořádek výčet Rudobaronů:


Gomez
Jak už jsem psal, Gomez je vůdcem Starého tábora a tím pádem i ostatních Rudobaronů. Celé dny vysedává na hradě, na svém trůnu, obklopený svým harémem žen. Má na sobě celkem dobré brnění a nosí druhou nejlepší zbraň v Gothicu 1: Innosův hněv (zraň.110).
Gomez vás také oficiálně přijme do Starého tábora. A pokud máte potřebu tohoto "nameděného" chlápka zabít, můžete tak učinit v 5.kapitole.



Raven

Raven ja dalším Rudobaronem na hradě a nejspíše druhý nejváženější po Gomezovi. Pokud se přidáte ke Starému táboru, zavede vás ke Gomezovi a dá vám oděv stína. Od Ravena ještě dostanete úkol, zjistit co připravuje Sektovní tábor. Mimochodem Raven je hlavním bossem v datadisku ke Gothicu 2: The Night of the Raven.




Arto
Arto je jeden z dalších Rudobaronů, nemá však pro hru žádný význam.









Scar
Další Rudobaron, nemá spojitost se žádným úkolem.








Bartholo

Bartholo myslím ani není plnohodnotným Rudobaronem, ale stará se o obchodování Rudobaronů s vnějším světem.

Žádné komentáře: